Tvis Køkken Center logo

Om os

Et Tvis køkken, bad og garderobe er kvalitet i tidløst design, hvor der ikke er gået på kompromis.

Vi står til rådighed fra start til slut. Det betyder, at vi gerne udarbejder et forslag med indretning og vi samler hele projektet i samarbejde med lokale håndværkere.

Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå din ombygnings-/nybygningsplan.

 

6

De 10 bud

1. DANMARKS MEST ERFAREN KØKKENPRODUCENT
Tvis Køkkener har produceret køkkener i 65 år og er dermed Danmarks ældste og mest erfaren køkkenproducent.

2. 100% DANSK
Tvis Køkkener er 100% dansk produceret. Vi har danske designere og kun dansk produktion.

3. VI LAVER DET HELE SELV
Samtlige af de 138 processer, der skal til for at skabe et Tvis køkken, foregår på vores køkkenfabrik i den vestjyske by Tvis. Når vi selv gør det hele, ved vi, at vores køkkener holder.

4. DIT TVIS KØKKEN ER LAVET AF EKSPERTER
På vores køkkenfabrik i Tvis er det erfarne møbelsnedkere, lakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som fremstiller dit køkken.

5. VI PRODUCERER ÉT KØKKEN AD GANGEN
Tvis er ordreproducerende. Vi producerer ét køkken ad gangen, og starter først når vi modtager din ordre. Vi gør os umage og laver hvert køkken, så det opfylder præcis dine ønsker og drømme.

6. DE BEDSTE MATERIALER
Uanset om det er bordplader, skuffer, låger eller alt det, du ikke umiddelbart kan se, så anvender vi kun nøje udvalgte kvalitetsmaterialer til vores køkkener.

7. EFFEKTIV LEVERING OG MONTERING
Vi leverer dine skuffer og skabe samlede. Du modtager både elementer, bordplader og evt. hårde hvidevarer på én gang på din adresse, så du ikke skal være hjemme af flere omgange.

8. MILJØ, INDEKLIMA OG BÆREDYGTIGHED
I et Tvis køkken er der både tænkt på miljø i produktionsfasen og indeklimaet, når køkkenet er monteret i dit hjem. Læs mere om indeklima, certificeringer og miljømærkninger på tvis.com

9. LIVSTIDSGARANTI OG UDVIDET REKLAMATIONSRET
Vi giver livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele i dit køkken.* Samtidig udvider vi din reklamationsret til fem år, når dit køkken monteres af vores certificerede montører.

10. ERFARNE KONSULENTER
Hos Tvis Køkkener møder du konsulenter, der ved, hvad de taler om. Det mindsker risikoen for fejlleveringer, forkerte beslutninger og sikrer dig en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

  

Vision

 

Tvis garanti

Ethvert nyt køkken, nyt badeværelse eller garderobe købt hos Tvis Køkkener er omfattet af købeloven.

Tvis Køkkener har herudover en 2-årig suppleringsgaranti. Det betyder, at I kan købe ekstra skabe eller fronter i op til 2 år efter, at en given model er gået ud af produktion. Det er jeres garanti for, at I fra den ene dag til den anden pludselig ikke kan få en ny skabslåge eller skuffe. Det mener vi nemlig ikke holder, når I har investeret i Tvis.

Telefonen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 8:00 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30

Udstillingen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 09:30 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30