Tvis Køkken Center logo

Nyt køkken - klassisk, moderne eller romantisk?

Mange ting bliver lækrere når de er hjemmelavede. En af dem er køkkener. Når du får et nyt køkken fra Tvis Køkkener, er du sikker på at få kvalitet.

Der er intet vi elsker som at lave et nyt køkken. Derfor laver vi også alle bestanddelene helt fra bunden på vores egen fabrik i Tvis, hvor de dygtigste fagfolk bygger dem af de bedste materialer. Det betyder at vi ved at de holder. Samtidig er vi den eneste 100% danske køkkenproducent. Og selv om vi hører hjemme i Tvis, dækker vi også Billund, Grindsted, Varde, Give, Ribe, Brande og resten af landet.

Når du snakker med vores konsulenter, møder du folk der har styr på det de snakker om. Det minimerer risikoen for fejlleveringer undervejs, og garanterer at du får et nyt køkken du kan være glad for lang tid fremad.

 

Få et køkken du har lyst til at være i

Tvis holder, og vi ved også at du kan få et kvalitetskøkken til en gennemsnitlig pris. De bliver ikke masseproduceret. Vi laver et køkken unikt efter dine behov, så uanset hvilken funktion du ønsker at det skal spille i huset, kan vi opfylde den. Køkkenet afspejler de personer der bruger det, og det hjælper vi med at give de optimale forhold for.

 

Kontakt os

Søger du mere information og har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes enten pr telefon 75 330 373 eller via mail post@tvisgrinsted.dk. Derudover kan du også kigge forbi vores udstilling i Grindsted. Se vores åbningstider oppe til højre. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi tilbyder også hjælp til en ny garderobe eller nyt badeværelse.

Telefonen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 8:00 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30

Udstillingen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 09:30 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30