Tvis Køkken Center logo

Ny garderobe?

Garderobe og opbevaringsplads kan man næppe få for meget af – heldigvis er der masser at vælge imellem. Uanset om det er til håndklæder og personlig pleje-produkter i badeværelset, skjorter, jakkesæt og kjoler eller bare pyntegenstande, kan vi hos Tvis Køkkencenter levere en løsning der passer lige til den sammenhæng.

Vi tilpasser materialekombinationer, mål og design, sådan at du får mulighed for at vælge imellem en nærmest uendelig mængde af unikt designede garderober og opbevaringsløsninger.

Alle garderober er 100% dansk håndværk fra vores fabrik i Tvis, Vestjylland, hvorfra vi er leveringsdygtige til Billund, Grindsted, Varde, Give, Brande, Jylland og resten af Danmark. 


Tvis garderober holder

Tvis holder og vi holder også, hvad vi lover. Vores dygtige konsulenter sørger for, at du altid er klar over nøjagtig, hvad du bestiller og du får den garderobe, du er blevet lovet. Og så er det lige meget om det er bryggers, entré, soveværelse, børneværelse eller noget helt femte der skal ryddes op i.

Det er tidsløst design, sådan at du også kan nyde din garderobe og oprydning om 5, 10 eller 20 år fra nu. Vælger du desuden en montør fra Tvis, udvider vi din reklamationsret til 5 år efter montering.


Vi tilbyder også hjælp til et nyt køkken eller badeværelse.

Telefonen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 8:00 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30

Udstillingen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 09:30 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30