Tvis Køkken Center logo

Nyt badeværelse?

Der er få steder, der er ligeså gode til at være sig selv som et lækkert badeværelse. Mens køkkenet er stedet, hvor familien mødes om madlavningen, er badeværelset stedet, hvor man kan slappe af alene.

Når vi laver et nyt badeværelse, sætter vi en høj faglig stolthed i at lave alle enkeltdelene selv. Det foregår på vores fabrik i Tvis, hvorfra vi leverer til Billund, Grindsted, Varde, Give, Brande og resten af Danmark.

Vi ved, at god kommunikation og professionalisme gør risikoen for fejlleverancer og andre fejl ubetydelige. Derfor er vores konsulenter dygtige rådgivere, der sørger for, at du får lige netop det badeværelse, der passer dig. Et badeværelse du kan værdsætte mange år i fremtiden.

 

Et nyt bad fra Tvis er unik kvalitet

Med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, som står for samme høje kvalitetsniveau som vi selv gør, kan vi garantere en fuldstændig løsning, der passer til dine behov.

Uanset hvad stilen er, skal et badeværelse passe til dens brugere. Da vores badeværelser ikke er masseproducerede, men bliver særligt fremstillet hver eneste gang, kan vi altid tilpasse det til de forhold, du har. Om det skal være et stort eller lille, moderne eller klassisk badeværelse, så leverer vi altid varen, når du trænger til et nyt bad.

 

Kontakt

Vi er altid klar til ar hjælpe dig med nyt bad og besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os både på post@tvisgrinsted.dk eller 75 330 373. Du er selvfølgelig også meget velkommen i vores udstilling i Grindsted. Se på åbningstider til højre. Vi glæder os til at se eller høre fra dig! 

 

Vi tilbyder også hjælp til en ny garderobe eller et nyt køkken.

Telefonen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 8:00 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30

Udstillingen er åben

Mandag - Lørdag: kl. 09:30 - 17:00
Lørdag: kl. 9:30 - 12:30